Samarbejdspartnere

Vi samarbejder fast med Psykologhus Nord

Ilonka Ramakers

aut. psykolog

Nina Zeeberg

aut. psykolog

Psykologhus Nord

Psykologhus Nord er en privat psykologpraksis med adresse i Hjørring. Psykologhus Nord udarbejder forældrekompetenceundersøgelser samt psykologiske undersøgelser af børn og voksne. Vi tilbyder desuden individuelle behandlingsforløb.

Psykologhus Nord er drevet af Nina Zeeberg og Ilonka Ramakers, som begge er autoriserede psykologer. Vi har tidligere arbejdet indenfor børne-og familieområdet, og vi har mange års erfaring i arbejdet med børn, unge og familier. Ved Psykologhus Nord holder vi os løbende opdateret i forhold til den nyeste viden på området, og vi følger Socialministeriets Retningslinjer ved udarbejdelse af undersøgelser.

Du kan læse mere om Psykologhus Nord på vores hjemmeside www.psykologhusnord.dk

Psykologhus Nord
Akseltorv 5B
9800 Hjørring
Tlf. 60579800
Email: kontakt@psykologhusnord.dk

Tværprofessionelt samarbejde

WeCare samarbejder udelukkende med kompetente professionelle indenfor vores arbejdsområde. Vores samarbejdspartnere er ofte psykologer (screening af unge, supervision, faglig sparring m.m.), terapeuter (samtaler/behandling af borgere, familieterapeutisk behandling), kostvejledere (nyeste viden omkring sund kost), akademisk uddannede trænere (individuelt træningsforløb til vores borgere) m.m.